CZEKOLADOWY SHOT NA ZIMNO
Płynna czekolada w formie zimnego shota z orzeźwiającymi, cytrusowymi pomarańczami to doskonała kombinacja smakowa, świetna na gorące dni jako mini deser.
Użyte produkty i dekoracje dla CZEKOLADOWY SHOT NA ZIMNO
CZEKOLADOWY SHOT NA ZIMNO RECEPTURA
CZEKOLADOWY SHOT NA ZIMNO
Mleko ze śmietaną zagotować. Do zagotowania mleka wsypać czekoladę, mieszać do rozpuszczenia i ponownego zagotowania. Po zagotowaniu zmniejszyć ogień i cały czas mieszając, gotować ok. 8 minut. Odstawić do ostygnięcia. Sok pomarańczowy połączyć z pastą pomarańczową, wlać do formy i zamrozić. Zamrożone kostki soku włożyć do szklanki i zalać zimną czekoladą do picia, zamieszać.
Podobne kreacje
Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.
Zapisz się na szkolenie
Torty, tarty i monoporcje
Ana Florencia Davila
Michał Świerad







