Kurs

Wielkanoc, słodkie inspiracje – torty, ciasta i monoporcje

Ana Florencia Davila

Poziom średnio zaawansowany difficulty level difficulty level difficulty level

Data: 05/03/2024 - 06/03/2024

Lokalizacja: Inowrocław

Cena: 1190 - 1500 PLN

Ilość miejsc: 9

Pobierz PDF
Wielkanoc, słodkie inspiracje – torty, ciasta i monoporcje

star Zakres szkolenia

Podczas szkolenia dowiesz się jak:

· ciekawie zaaranżować dekoracje na Wielkanoc,
· wykonać tradycyjne, świąteczne przepisy, znane na całym świecie,
· przygotować torty, ciasta i monoporcje wielkanocne w wersji wegańskiej i bezglutenowej.

people Dla kogo?

To szkolenie dedykujemy profesjonalistom i pasjonatom cukiernictwa poszukującym nowatorskich rozwiązań i inspiracji na desery Wielkanocne. Dla tych, którzy chcą udoskonalić swój warsztat pracy w zakresie technik produkcji tart, tortów oraz mono-deserów, jak i sztuki łączenia smaków i tekstur. Dla tych, którzy szukają nowej aranżacji tradycyjnych receptur, alternatywnych sposobów podania oraz kreatywności w dziedzinie dekoracji.

chef's hat Przykładowe kreacje

Poniżej prezentujemy Państwu wyselekcjonowane pozycje wśród naszych kreacji. Zainspiruj się i zrób je z wykorzystaniem naszych produktów.

Jajkowe Trio _ Egg trio
3D jajka wielkanocne deserowe _ Hollow eggs dark
Kurczaczki Trio_Easter Chicks

info Praktyczne informacje

Każdy kurs porusza temat świąt okolicznościowych w danym kwartale, np. Boże Narodzenie, Walentynki. Podane ceny są cenami brutto (zawierają 23% podatku). W celu zapisania się na kurs prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego – przycisk ZAPISZ SIĘ.

Zapewniamy

    • W pełni wyposażone miejsce pracy oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.
    • Wysokiej jakości surowce i produkty wykorzystywane podczas szkolenia
    • Wydrukowane receptury stanowiące praktyczny „przewodnik” podczas trwania szkolenia
    • Fartuch, który po zakończeniu szkolenia uczestnicy zabierają ze sobą
    • Dyplom ukończenia szkolenia
    • Twórczą atmosferę, napoje oraz lunch
    • Całodzienny Parking
    • Poszkoleniowe wsparcie technologiczne

diamond O prowadzącym

Ana Florencia Davila

Pastry Chef w Barbara Luijckx, kieruje pracą Akademii Umiejętności Inspiracja. Ana jest niezwykle utalentowaną i ambitną Mistrzynią Cukierniczą. Pochodzi z Argentyny. W swojej pracy łamie standardy i stereotypy – łączy nietypowe smaki i składniki, tworząc nowatorskie koncepcje receptur. Uwielbia cukiernictwo wegańskie i jest świetną specjalistką w tym zakresie.

chef's hat Lokalizacja

Barbara Luijckx sp. z o. o.

Latkowo 40

88-100 Inowrocław

Polska