ROYAL ROCHER

ROYAL ROCHER

Chrupiące i proste w wykonaniu Royal Rocher zaskakują swoim kształtem i teksturą.

ZdjęcieReceptura

Użyte produkty i dekoracje

CZEKOLADA BIAŁA 29%
CZEKOLADA BIAŁA 29%
Kod CHB28XXB3
CZEKOLADA MLECZNA 34%
CZEKOLADA MLECZNA 34%
Kod CHL35XXC3
CZEKOLADA DESEROWA 56%
CZEKOLADA DESEROWA 56%
Kod CHN56XX3
PRAŻYNKI ROYAL
PRAŻYNKI ROYAL
Kod 332451
Pobierz recepturę

RECEPTURA

ROYAL ROCHER
Składniki:
200 gCzekolada (biała, mleczna lub deserowa) – BARIMA ARTISANAL
100 gPrażynki Royal – BARIMA ARTISANAL (kod 332451)
Przygotowanie:

Roztopić czekoladę (32°C) lub użyć stemperowanej czekolady. Dosypać prażynki i delikatnie wymieszać do całkowitego otoczenia prażynek czekoladą. Podzielić na porcje, uformować i odstawić do zastygnięcia.

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Różane eklery
Różany ogród
Zdjęcie
Brzoskwiniowa celebracja_
Flor Blanca
Zdjęcie
Kratka Grillage monoporcja _Grillage square monoportion
Kwadrat Grillage
Zdjęcie
NIEBIESKA LAGUNA
NIEBIESKA LAGUNA
Receptura Zdjęcie
Baires Grande
Baires Grande
Zdjęcie

Zapisz się na szkolenie

Praliny i trufle

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
Praliny i trufle