Tort migdałowo - orzechowy
Tort migdałowo - orzechowy - Zdjęcie 0
Tort migdałowo - orzechowy
BISZKOPT CZEKOLADOWO-ORZECHOWY
Składniki:
Wykonanie:

Roztopić czekoladę z masłem i dodać pastę orzechową. Połączyć z ubitymi żółtkami. Osobno ubić białka z cukrem i delikatnie połączyć z pierwszą masą, jednocześnie dodając mąkę. Nałożyć masę do 3 rantów Ø16cm i piec w temp. 200°C przez ok. 12 min.

MUS ORZECHOWY
Składniki:
Wykonanie:

W podgrzanym mleku rozpuścić Sanett, dodać żółtka i cały czas mieszając podgrzać do 82°C. Połączyć z czekoladą, pastą orzechową i pastą waniliową. Po ostudzeniu do 30°C delikatnie wymieszać z ubitą śmietaną. Wylać na 3 biszkopty Ø16cm w rantach i schłodzić.

MUS MIGDAŁOWY Z KROKANTEM
Składniki:
Wykonanie:

W zagotowanej śmietanie rozpuścić Sanett, zalać nią czekoladę i dodać pastę migdałową. Delikatnie połączyć z ubitą śmietaną. Na końcu dosypać krokant.

Tort udekorować czekoladową korą - BARBARA DECOR:

Korzystając z formularza kontaktowego podajesz swoje dane osobowe. Informacje na temat świadczonych usług elektronicznych, zasad działania Serwisu oraz przetwarzania danych osobowych przez Administratora znajdują się w Regulaminie.