Tort zaczarowany ogród
Tort zaczarowany ogród - Zdjęcie 2
SPÓD CZEKOLADOWY (3xØ16cm)
Składniki:
Wykonanie:

Roztopić czekoladę z masłem i połączyć z ubitymi żółtkami. Osobno ubić białka z cukrem i delikatnie wymieszać z pierwszą masą jednocześnie dosypując mąkę. Nałożyć masę do 3 rantów Ø16cm i piec w temp. 180°C przez ok. 15min.

ŻELKA MALINOWA (3xØ14cm)
Składniki:
Wykonanie:

Wsypać cukier i Sanett do puree malinowego, podgrzać całość do 80°C, wlać do formy silikonowej Ø14cm i zamrozić. Użyć jako nadzienia do musu.

MUS CZEKOLADOWO-MIĘTOWY (3xØ16cm)
Składniki:
Wykonanie:

W zagotowanej śmietanie rozpuścić Sanett i zalać nią czekoladę. Dodać pastę miętową i delikatnie połączyć z ubitą śmietaną. Wlać pierwszą warstwę do rantu Ø16cm z czekoladowym spodem.

MUS JEŻYNOWY (3xØ16cm)
Składniki:
Wykonanie:

W gorącej wodzie rozpuścić Sanett i dodać pastę jeżynową. Ubić śmietanę z cukrem i delikatnie połączyć z roztworem jeżynowym. Wlać do rantu drugą warstwę musu.

Zamrożony tort pokryć różowym zamszem w sprayu BARIMA ARTISANAL COLOR (kod AP0379RS) i wykończyć dekoracjami czekoladowymi – Barbara Decor:

Korzystając z formularza kontaktowego podajesz swoje dane osobowe. Informacje na temat świadczonych usług elektronicznych, zasad działania Serwisu oraz przetwarzania danych osobowych przez Administratora znajdują się w Regulaminie.