DESERY W GASTRONOMII
DESERY W GASTRONOMII
dla kogo?
Dla szefów kuchni, pracowników i właścicieli restauracji, kawiarni, hoteli i firm cateringowych. Dla szukających pomysłów na efektywne i efektowne słodkie kreacje w swoim menu.
zakres szkolenia:

  • Desery na talerzu

  • Desery bankietowe

  • Połączenia smakowe i tekstury

  • Kompozycja na talerzu

  • Alternatywne formy podania

  • Sztuka pięknej dekoracji z wykorzystaniem dekoracji czekoladowych

INFORMACJA

Każdy kurs uwzględnia w swojej tematyce święta okolicznościowe w danym kwartale- Halloween, Boże Narodzenie itd


W celu zapisania się na kurs prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego poniżej.
Data:
Szkolenie - Petit Fours – love inspirations. Podstawy pracy z czekoladą
Termin: 30-31 stycznia 2024

Korzystając z formularza kontaktowego podajesz swoje dane osobowe. Informacje na temat świadczonych usług elektronicznych, zasad działania Serwisu oraz przetwarzania danych osobowych przez Administratora znajdują się w Regulaminie.