PRALINY I TRUFLE
PRALINY I TRUFLE
dla kogo?
Dla wszystkich chcących zdobyć lub poszerzyć wiedzę teoretyczną i umiejętności praktyczne w dziedzinie produkcji pralin. Dla poszukujących inspiracji w kreowaniu nowych smaków i konsystencji nadzień oraz zainteresowanych różnorodnymi technikami wytwarzania pralin.
zakres szkolenia:
Praliny formowane, krojone i trufle

  • Techniki temperowania czekolady

  • Trendy w smakach i kształtach

  • Rodzaje i typy nadzień

  • Techniki malowania i dekorowania

  • Sztuka pięknej dekoracji z wykorzystaniem dekoracji czekoladowych

INFORMACJA

Każdy kurs uwzględnia w swojej tematyce święta okolicznościowe w danym kwartale- Halloween, Boże Narodzenie itd


W celu zapisania się na kurs prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego poniżej.
Data:
Szkolenia - Praliny i trufle – podstawy pracy z czekoladą
Termin: 17-18 października 2023

Szkolenie - Petit Fours – love inspirations. Podstawy pracy z czekoladą
Termin: 30-31 stycznia 2024

Korzystając z formularza kontaktowego podajesz swoje dane osobowe. Informacje na temat świadczonych usług elektronicznych, zasad działania Serwisu oraz przetwarzania danych osobowych przez Administratora znajdują się w Regulaminie.