Barwniki i spraye spożywcze Barwniki i spraye spożywcze

Barwniki i spraye spożywcze

ZAMSZ – SPRAY

Gotowe do użycia zamsze w sprayu na bazie masła kakaowego. Tworzą kolorowe powłoki zamszowe na powierzchniach ciast, tortów, deserów i lodów. Oferowane w szerokiej, atrakcyjnej gamie kolorystycznej. Mogą być aplikowane na zamrożone powierzchnie musów śmietanowych, kremów, masy cukrowej, marcepanu i czekolady.

 

Wskazówka: Zamsz w sprayu nie wymaga podgrzewania.

Sposób użycia:

– wstrząsnąć energicznie przed użyciem przez około 20 sekund
– rozpylić na powierzchnię z odległości około 20-30 cm i pozostawić do
wyschnięcia
– nanosić na zamrożone (-10˚C) powierzchnie

BARWNIK PERŁOWY – SPRAY

Barwnik perłowy w sprayu nadaje wyrobom cukierniczym efekt metalicznego połysku – złoty lub srebrny. Jest idealny do dekorowania powierzchni czekolady, masy cukrowej, marcepanu, musów śmietanowych, kremów, ciast, ciastek kruchych, polew miękkich i twardych.

Wskazówka: Barwnik perłowy może być aplikowany na powierzchnię dowolnego wyrobu spożywczego.

Sposób użycia:

– wstrząsnąć energicznie przed użyciem przez około 20 sekund
– rozpylić na powierzchnię z odległości około 20-30 cm i pozostawić do wyschnięcia

PROSZEK BROKATOWY – POMPKA

Proszek brokatowy w ergonomicznym aplikatorze – pojemniku z pompką.  Nadaje wyrobom cukierniczym efekt metalicznego połysku – złoty lub srebrny. Brokat może być stosowany do dekorowania powierzchni czekolady, masy cukrowej, marcepanu, musów śmietanowych, kremów, ciast, ciastek kruchych, polew miękkich i twardych.

Wskazówka: Proszek brokatowy można aplikować na zamsz lub świeże owoce podczas dekorowania tortów.

Sposób użycia:

– brokat nanosić bezpośrednio na dekorowany produkt.

LAKIER SPOŻYWCZY – SPRAY

Lakier spożywczy nadający eksponatom cukierniczym efekt lustrzanego połysku. Służy do nabłyszczania eksponatów i dekoracji z czekolady oraz powierzchni wyrobów pokrytych masą cukrową lub marcepanem.

Sposób użycia:

– wstrząsnąć energicznie przed użyciem przez około 20 sekund
– rozpylić na powierzchnię z odległości około 20-30 cm i pozostawić do wyschnięcia

ŻEL – SPRAY

Niezastygający żel w sprayu chroni kompozycje ze świeżych owoców przed wysychaniem, jednocześnie nadając im połysk. Doskonały do zastosowania przy dekorowaniu tart owocowych, tortów i deserów

Wskazówka: Żel w sprayu nie wymaga podgrzewania.

Sposób użycia:

– wstrząsnąć energicznie przed użyciem przez około 20 sekund
– rozpylić na powierzchnię z odległości około 20-30 cm
– umyć końcówkę rozpylacza ciepłą wodą po każdym użyciu

ZMRAŻACZ DO CZEKOLADY – SPRAY

Spray chłodzący o natychmiastowym działaniu, umożliwiający szybkie chłodzenie i łączenie elementów rzeźb czekoladowych. Niezastąpiony przy tworzeniu elementów dekoracyjnych i eksponatów z czekolady.

czytaj dalej


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function replace_at_in_anchor_content() in /home/noirsurb/domains/barbara-luijckx.pl/public_html/wp-content/themes/storefront-child/functions.php:1450 Stack trace: #0 [internal function]: combined_output_callback() #1 /home/noirsurb/domains/barbara-luijckx.pl/public_html/wp-includes/functions.php(5471): ob_end_flush() #2 /home/noirsurb/domains/barbara-luijckx.pl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all() #3 /home/noirsurb/domains/barbara-luijckx.pl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters() #4 /home/noirsurb/domains/barbara-luijckx.pl/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action() #5 /home/noirsurb/domains/barbara-luijckx.pl/public_html/wp-includes/load.php(1304): do_action() #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/noirsurb/domains/barbara-luijckx.pl/public_html/wp-content/themes/storefront-child/functions.php on line 1450