Barima Artisanal - Czekolady i produkty dla profesjonalistów
Barima Artisanal - Czekolady i produkty dla profesjonalistów

Linia produktów Barima Artisanal

Czekolada jako surowiec fascynuje nas od ponad 32 lat. Wiemy o niej wszystko i wykorzystujemy jej doskonałe walory w procesie produkcji. Nasze doświadczenie i portfolio dedykujemy profesjonalistom branży cukierniczej i gastronomicznej. To właśnie dla nich wykreowaliśmy własną markę surowców – Barima Artisanal. Jako jej twórca i właściciel chcemy dostarczać produkty najwyższej i stabilnej jakości, przyczyniając się do sukcesu biznesowego naszych odbiorców. Poza gamą czekolad belgijskiej jakości, w portfolio Barima Artisanal znajdują się inne, niezbędne rzemieślnikom grupy produktów jak czekolady economic, czekoladowe dodatki do zapiekania, produkty kakaowe, pasty i produkty orzechowe, komponenty owocowe, prażynki, marcepan i wiele innych.
CZEKOLADY
  • Oryginalne belgijskie receptury
  • Produkt w formie pastylek
  • Bogaty bukiet aromatyczno-smakowy
  • Opakowania 3 kg
CZEKOLADOWE DODATKI DO ZAPIEKANIA
  • Dropsy (dostępne w dwóch rozmiarach), chunksy (płaskie lub wypukłe) i sticksy
  • Rekomendowane do wyrobów zapiekanych takich jak ciasteczka, muffiny, słodkie bułeczki itp.
PRODUKTY KAKAOWE
  • Kakao - alkalizowane, o wysokiej zawartości tłuszczu kakaowego 22-24%, w postaci proszku
  • Masło kakaowe - 100% tłuszcz kakaowy (najszlachetniejszy spośród tłuszczów), tłoczony z najwyższej jakości ziaren kakaowca, formowany do postaci pastylek o średnicy 8 mm
PASTY ORZECHOWE
  • 100% zawartość orzechów w każdym rodzaju pasty.
  • Rzemieślnicza metoda produkcji
  • Optymalne obszary geograficzne pozyskiwania surowca
PASTY OWOCOWO-SMAKOWE DREIDOPPEL
  • Naturalne, bez konserwantów i sztucznych dodatków
  • Wysoko skoncentrowane, o ekonomicznym dozowaniu
  • Komfortowe, 1-kilogramowe opakowania.
MASA CUKROWA
  • Wysoki stopień rozdrobnienia
  • Gotowa do użycia
  • Śnieżnobiały kolor i doskonała elastyczność
MARCEPAN
  • Naturalny skład i rzemieślnicza metoda produkcji.
  • 50% zawartość starannie wyselekcjonowanych migdałów
  • Intensywny aromat
CHRUPIĄCE PRAŻYNKI
  • Zaprojektowane dla uzyskania chrupiaącej tekstury w wyrobach cukierniczych
  • Inspirowane oryginalną francuską recepturą „crêpes dentelle”
BARWNIKI
  • Postać sproszkowana lub sprayu
  • Doskonałe do wykończenia finalnego produktu

Życzymy Państwu satysfakcji i sukcesów w pracy z produktami marki Barima Artisanal.

czytaj dalej

KATEGORIE

Barima Chocbook No. 2

CHOCBOOK

Jest przewodnikiem po produktach stanowiących ofertę marki Barima Artisanal. Publikacja ta obejmuje receptury wskazujące liczne możliwości ich zastosowania. Odkrywamy przed Wami świat naszych cukierniczych doświadczeń i pragniemy podzielić się z Wami fachową wiedzą zdobytą w ciągu wieloletniej praktyki.

Poznaj pozostałe marki

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

 

SIGN UP TO NEWSLETTER

 

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Potwierdzam, że chcę otrzymywać newsletter drogą e-mail od Barbara Luijckx sp. z o. o. z siedzibą w Inowrocławiu (dalej: Spółka). Rozumiem, że wiadomości będą wysyłane w celu przesyłania informacji handlowych o produktach, usługach, nowościach i ofertach Spółki, a także treści o charakterze edukacyjnym. Więcej informacji o zasadach przetwarzania danych osobowych przez Spółkę znajduje się w Polityce prywatności.

 

SIGN UP TO NEWSLETTER

I confirm that I would like to receive an e-mail newsletter from Barbara Luijckx sp. z o. o. based in Inowrocław (hereinafter: the Company). I understand that the messages will be sent to provide commercial information about the Company\\\'s products, services, news and offers, as well as educational content. For more information about the Company\\\'s personal data processing terms, please read the Privacy Policy.