Chrupiące dodatki Chrupiące dodatki

Chrupiące dodatki

PRAŻYNKI

Prażynki zostały zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Powstały z pokruszonych „crepe dentelle”, stworzonych wg oryginalnej francuskiej receptury. Prażynki świetnie łączą się z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami pralinowymi.

Dzięki swojej złotobrązowej barwie i smakowi delikatnego karmelu i wanilii, mogą być stosowane jako chrupiąca dekoracja!

Wskazówka: Prażynki zachowują chrupkość w połączeniu ze składnikami niezawierającymi wody.  Świetne jako dodatek do nadzień pralin, trufli czy tortów.

CHRUPIĄCE KULKI

Chrupiące wnętrze na bazie mąki ryżowej otoczone prawdziwą, wysokogatunkową czekoladą. Dodane do kremów, musów lub lodów, nadają im chrupiącą teksturę z kakaowym akcentem. Czekoladowa otoczka chroni chrupiące wnętrze przed rozmiękaniem.

Wskazówka: Chrupiące kulki doskonale sprawdzają się w dekorowaniu, jako posypka do ciast, tortów, lodów i deserów.

czytaj dalej

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

 

SIGN UP TO NEWSLETTER

 

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Potwierdzam, że chcę otrzymywać newsletter drogą e-mail od Barbara Luijckx sp. z o. o. z siedzibą w Inowrocławiu (dalej: Spółka). Rozumiem, że wiadomości będą wysyłane w celu przesyłania informacji handlowych o produktach, usługach, nowościach i ofertach Spółki, a także treści o charakterze edukacyjnym. Więcej informacji o zasadach przetwarzania danych osobowych przez Spółkę znajduje się w Polityce prywatności.

 

SIGN UP TO NEWSLETTER

I confirm that I would like to receive an e-mail newsletter from Barbara Luijckx sp. z o. o. based in Inowrocław (hereinafter: the Company). I understand that the messages will be sent to provide commercial information about the Company\\\'s products, services, news and offers, as well as educational content. For more information about the Company\\\'s personal data processing terms, please read the Privacy Policy.