Komponenty owocowe
PLASTRY POMARAŃCZY
Naturalnie kandyzowane plastry pomarańczy o intensywnym smaku i zapachu. Doskonale komponują się z czekoladą. Mogą być dodawane do nadzień lub stosowane jako dekoracja ciast.
Wskazówka: Oblane zatemperowaną czekoladą stają się fantastyczną słodką przekąską.
CITROPERL, ORAPERL
Naturalne, sproszkowane aromaty skórki cytrynowej i skórki pomarańczowej. Zostały zaprojektowane do zapiekania w ciastach i są bardzo wydajne. Uwalniają swój smak i aromat w wysokiej temperaturze, podczas procesu pieczenia.
PASTY OWOCOWO – SMAKOWE
Pasty owocowo – smakowe zostały stworzone w 100% z naturalnych aromatów, bez konserwantów, bez sztucznych barwników oraz modyfikowanej skrobi. Nadają wyrobom cukierniczym intensywny smak i zapach oraz naturalny kolor. Charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem.
Wskazówka: Szeroka gama past owocowo – smakowych daje nieograniczone możliwości kombinacji smaków w musach, kremach, lodach, galaretkach, nadzieniach i delikatnych wypiekach.
PASTY AROMATYZUJĄCO – KOLORYZUJĄCE
Uniwersalne pasty o wielu zastosowaniach – przekrój najpopularniejszych smaków otwiera szeroki wachlarz możliwości dla wszelkich wypieków cukierniczych i deserów. Pasty aromatyzująco – koloryzujące nadają produktom wyraźny aromat (identyczny z naturalnym) oraz intensywny kolor. Nie zawierają konserwantów i są bardzo wydajne, oferując ekonomiczne dozowanie od 0,5% do 1% masy.
Wskazówka: Pasty aromatyzująco – koloryzujące znajdują zastosowanie w wypiekach oraz służą do wzmacniania aromatu i koloru w kremach, musach, lodach i wielu innych produktach cukierniczych
PASTY PASTAROM
Pasty oferujące perfekcyjne rozwiązanie dla wszystkich profesjonalistów szukających produktu, który nadaje charakterystyczny smak, aromat i barwę wszelkiego rodzaju deserom, musom, kremom, nadzieniom i lodom. Pasty Pastarom to doskonale zbilansowane kompozycje smakowe, niezawierające alkoholu i sztucznych aromatów.
Wskazówka: Jeden produkt – wiele różnorodnych aplikacji, występujący w dwóch popularnych smakach: wanilia lub cytryna.
czytaj dalej