Masy cukiernicze i polewy

(4)
powrót do listy kategorii

POLEWY wyprodukowane z myślą o potrzebach profesjonalistów. Idealne do oblewania ciast. tortów i deserów. Skład wyróżnia wysoka zawartość kakao i szlachetnych tłuszczów roślinnych. Polewy Barima Artisanal są odporne na mrożenie, a po rozmrożeniu nie tracą połysku.

MASA CUKROWA zachwyca wyjątkowym, śnieżnobiałym kolorem, doskonałą konsystencją oraz przyjemnym zapachem. Produkt gotowy do użycia. Idealnie sprawdzi się do pokrywania tortów lub ręcznego formowania dekoracji.

MASA MARCEPANOWA ze względu na swoją elastyczność i łatwość wałkowania świetnie nadaje się do pokrywania tortów oraz formowania dekoracji, jak kwiaty, róże, owoce. Produkt zawiera 20% migdała. Doskonale łączy się z barwnikami Barima Artisanal.

Odkryj nasz katalog
Pobierz
Barima COOK-BOOK
Korzystając z formularza kontaktowego podajesz swoje dane osobowe. Informacje na temat świadczonych usług elektronicznych, zasad działania Serwisu oraz przetwarzania danych osobowych przez Administratora znajdują się w Regulaminie.