Blog Posts Archive

Nawiedzone dynie

W Halloweenową noc, gdy gwiazdy na niebie migoczą Wiedźmy i Dynie zaczarowane w desery na Twój stół wkroczą. Poznaj monoporcje Nawiedzone Dynie – kompozycje musu czekoladowego z serem, żelki pomarańczowej oraz chrupiącego spodu z pistacją.

Jesienno – zimowy deser

Przepiękny, prosty i zachwycający w formie jesienno – zimowy deser na talerzu. Różne tekstury i minimalistyczna dekoracja przypadają do gustu szefom kuchni.

Deser halloween

Deser na talerzu, który sprawdza się doskonale podczas tematycznej kolacji Halloween w restauracji. Chrupiący spód orzechowy, galaretka pomarańczowa, orzeźwiający żel z mango i ananasa, delikatny mus kokosowy na bazie mlecznej czekolady i dekoracje tematyczne z czekolady tworzą wyjątkowo “straszną” kompozycję.

Duszkowe doniczki

Oryginalny deser na Halloween podany w czekoladowej doniczce. Piękne kolory, fantazyjna forma i bogaty smak dyni w syropie, wanilii, pomarańczy i białej czekolady zaskakuje wszystkich fanów Halloween.

Duszki na Halloween

Duszki na Halloween w dyniowym, pomarańczowym deserze na talerzu powinny znaleźć się w każdym “strasznym” menu w dniu duchów.

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

 

SIGN UP TO NEWSLETTER

 

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Potwierdzam, że chcę otrzymywać newsletter drogą e-mail od Barbara Luijckx sp. z o. o. z siedzibą w Inowrocławiu (dalej: Spółka). Rozumiem, że wiadomości będą wysyłane w celu przesyłania informacji handlowych o produktach, usługach, nowościach i ofertach Spółki, a także treści o charakterze edukacyjnym. Więcej informacji o zasadach przetwarzania danych osobowych przez Spółkę znajduje się w Polityce prywatności.

 

SIGN UP TO NEWSLETTER

I confirm that I would like to receive an e-mail newsletter from Barbara Luijckx sp. z o. o. based in Inowrocław (hereinafter: the Company). I understand that the messages will be sent to provide commercial information about the Company\\\'s products, services, news and offers, as well as educational content. For more information about the Company\\\'s personal data processing terms, please read the Privacy Policy.