Blog Posts Archive
Tort kawowy z karmelemLekki jak chmurka mus mokka na bazie białej czekolady, aksamitne waniliowe cremeux, karmel o obłędnej półpłynnej konsystencji, intensywnie kawowe cremeux i wilgotny biszkopt genueński na bazie marcepanu to przepis na zdecydowaną poprawę nastroju.
Orzechowy luksusMonoporcje Orzechowy Luksus to elegancka i wyrafinowana propozycja na wyjątkowe okazje. Oryginalna forma, deserowa czekolada, lekki mus, orzechy laskowe i złoto to szykowne połączenie. Deser wykończony smukłymi trójkątami Dubai z deserowej czekolady z błyszczącym, złotym nadrukiem przypominającym bogactwo i nowoczesny styl niezwykłej architektury Dubaju.
Deser wegański mango – matchaWyjątkowy lekki, deser wegański z biszkoptem na bazie japońskiej herbaty matcha. Główną rolę w tej kreacji odgrywa mango – zarówno w formie żelki jak i musu. Świeżości temu deserowi dodaje żel miętowy oraz lekka, czekoladowa dekoracja – Jeżowiec.
Mini Ażurki TortMocno czekoladowy, wegański deser w formie monoporcji. Przygotowany na bazie musu kakaowego z orzechami. Podstawę tej monoporcji stanowi wegańskie brownie, które przełamywane jest przez karmel z marakują. Monoporcje udekorowane są Ażurkami Inspiracja.
Monoporcje TokyoMonoporcje Tokyo to wykwintny deser w nowoczesnej, podłużnej formie w energetycznym pomarańczowym kolorze. Wykończony kremem, który został pokryty jasnoróżowym zamszem i uzupełniony mikro ziołami. Całość kompozycji dopełniają czekoladowe Bierki Tokyo z nadrukiem w formie barwnych abstrakcyjnych wzorów. Połączenie energetycznych kolorów i pełnego artyzmu designu kojarzy się z japońskim uwielbieniem dla ognistych barw i prostych, smukłych […]