Blog Posts Archive
BatonyTrzy kompozycje smakowe czekoladowych batonów z chrupiącym akcentem. W tej kreacji znajdziecie połączenie wielu ciekawych wątków smakowych – orzecha ziemnego z truskawką, orzecha laskowego z marakują oraz migdału z pomarańczą, żurawiną i czerwonym pieprzem. Za chrupiącą konsystencję batonów odpowiadają prażynki Royal Barima Artisanal.
Czekolada na gorąco z churrosBardzo słodka kompozycja, idealna na długie jesienne wieczory. Czekolada na gorąco przygotowana na bazie deserowej czekolady Barima Artisanal 50% z mlekiem i śmietanką. Czekolada w parze z churros, jest zdecydowanie dobrym pomysłem na jesienną chandrę.
Mimoza paradiseLetni, piękny deser na talerzu, perfekcyjny dla gastronomii. Wiele elementów i różnych tekstur o doskonale zbalansowanym smaku pasujących do siebie: cytryny, wiśni i karmelu.
Jesienna ImpresjaJesienne impresja to słodka impresja. Urzekający smakowo tort ozdobiony ołówkami Picasso to kompozycja musu z białej czekolady z wanilią, żelki z mango i marakui oraz Dacquoisa z orzechów laskowych.
Spadające liścieDelikatna tarta z wanilią i dynią, którą można popijać gorącą herbatą, kontemplując spadające, złote liście jesieni.