Blog Posts Archive
Praliny herbata cytrynowa z pietruszkąWyjątkowe połączenie świeżej natki pietruszki i cytrynowej herbaty zamknięte w formie eleganckiej praliny. Delikatny ganache z białej czekolady Barima Artisanal 29%, warstwa żelu z cytrynówką i chrupiące nadzienie z prażynkami Royal tworzą harmonijną kompozycję smaków i tekstur. Świeżo, ziołowo, z nutą cytrusowej lekkości.
Filiżanka MokkaWyjątkowa monoporcja stylizowana na filiżankę kawy, w której lekka, śmietankowa warstwa łączy się z delikatnym musem mokka. Całość zdobią deserowe shavingsy, posypka oraz kulka „Mokka”, nadając deserowi perfekcyjnego wykończenia.
Flower BombMonoporcje Flower Bomb z użyciem zjawiskowych czekoladowych kulek Brzoskwinia i Brzoskwiniowa Perła. Dodadzą każdemu wydarzeniu wyjątkowego charakteru.
Wiosenne przebudzenieOwoc pasji i kunsztu cukierniczego. Czekoladowe motyle, ręcznie wykonane elementy, „kawior limetkowy”, płatki złota oraz makaroniki sprawią, że ten deser to dzieło sztuki, które rozpieści Twoje zmysły.
Taniec motyliUniwersalny tort z czekoladowym wiankiem oraz ziołami, pełnymi aromatu. Lekkości i trójwymiarowości dodają czekoladowe dekoracje Motyle Białe oraz Deserowe.