Blog Posts Archive
Spinning GrillageLetni Deser na talerzu – wyśmienite połączenie karmelu, czekolady i orzechów. Głównym elementem monoporcji jest mus czekoladowo-pralinowy, umieszczony na biszkopcie z czekoladą deserową. Serce deseru stanowi warstwa karmelu, a całość zdobi Ażurek Grillage oraz Czekoladowe Maczkami.
Halloweenowy deser na talerzuNiecodzienny deser na talerzu z „trumną” wykonaną z deserowej czekolady. Halloweenowego charakteru dodają czekoladowe dekoracje Mumie oraz Dynia.
Deser truskawkowy z miętąLekki mus truskawkowy z białą czekoladą, owocowy sorbet, biszkopt z marcepanem i kruszonka to tylko niektóre z wielu elementów tego deseru, które razem tworzą pyszną, wiosenną kompozycję.
Mini Coffee cupsPyszne i estetyczne „finger foods”, idealne na słodkie stoły. Foremka Coffee cup mini z czekolady deserowej w wielu wariacjach – z nadzieniem o smaku owoców granatu oraz mango. Udekorowane czekoladowymi dekoracjami, owocami lub kremem.
Deser ChałwowyLetni deser na talerzu z lodami o smaku orzechów laskowych oraz bezą. Idealnym dopełnieniem smaku orzechów laskowych jest monoporcja z musem chałwowym wypełniona puree z jabłka z nalewką orzechową. Deser udekorowany jest czekoladowymi loczkami oraz arkuszem art grillage z białej czekolady.