Blog Posts Archive
Japoński OgródWyjątkowo elegancki tort w japońskim stylu. Jego powierzchnia pokryta jest glacagem na bazie białej czekolady. Wnętrze kreacji to połączenie musu czekoladowego o smaku kokosa oraz żelki Yuzu. Całość zwieńczona jest czekoladowymi dekoracjami umieszczonymi na gałązce – Różowym Kwiatem Magnolii oraz Deserowymi Motylami.
Świąteczny LasPiękny, klasyczny tort na Boże Narodzenie. Oblany białym glasage, wykończony opaską z białej czekolady, przypomina obsypany śniegiem las. Znajdziemy w nim musowe choinki ozdobione Perełkami Złotymi Retro, Gwiazdkami Biało-Złotymi i małymi gwiazdkami Stars. Na leśnej polanie umieszczono również czekoladowe dekoracje Świąteczne Znaczki.Całość tworzy bajkową scenerię, zachwycającą świątecznym klimatem.
Flor BlancaNiezwykle celebracyjny tort bazujący na migdałowym biszkopcie, karmelu, żelce brzoskwiniowej i waniliowym crèmeux. Ozdobiony kulkami czekoladowymi: Brzoskwinia i Brzoskwiniowa Perła.
Tort KomunijnyFinezyjny tort komunijny na bazie biszkoptu kokosowego, musu wiśniowego oraz białej czekolady. Ozdobiony dekoracjami czekoladowymi – zestaw komunijny, które dodają niezwykłej elegancji każdej słodkiej kreacji.
Tort kawowy z karmelemLekki jak chmurka mus mokka na bazie białej czekolady, aksamitne waniliowe cremeux, karmel o obłędnej półpłynnej konsystencji, intensywnie kawowe cremeux i wilgotny biszkopt genueński na bazie marcepanu to przepis na zdecydowaną poprawę nastroju.