Blog Posts Archive
Tort WielkanocnyWielkanocna propozycja w nowoczesnej odsłonie. Delikatny mus mandarynkowy skrywający żelkę z konfitury mandarynkowej, pieczony sernik i migdałowy biszkopt, tworzy harmonijną, wiosenną kompozycję smaków. Wykończony żółtym zamszem i czekoladowym paskiem, udekorowany czekoladowymi Zającami i Wiosennymi Pisankami umieszczonymi w gnieździe z czekolady. Lekka forma, subtelne kolory i dopracowane detale sprawiają, że doskonale sprawdzi się na Wielkanoc.
Motylowa ChmurkaDelikatny mus, chrupiące elementy i subtelny sos mango – ta miniaturowa uczta dla podniebienia to prawdziwe dzieło sztuki cukierniczej. Białe motyle z czekolady dodają całości niezwykłego uroku.
Taniec motyliUniwersalny tort z czekoladowym wiankiem oraz ziołami, pełnymi aromatu. Lekkości i trójwymiarowości dodają czekoladowe dekoracje Motyle Białe oraz Deserowe.
Czekoladowa HarmoniaDeser Czekoladowa Harmonia idealne oddaje harmonijność między kruchą strukturą ciastka, intensywnie czekoladowym kremem, a elegancką dekoracją w postaci małej Tabliczki Czekolady. Kontrapunktem jest soczysty mus mango, który doskonale dopełnia całości.
Monoporcje Pistacjowe FloralElegancka i bardzo oryginalna Monoporcja Floral to wariacja na temat różnych tekstur o szlachetnym smaku pistacji. Deser otulony paskiem z czekolady deserowej i udekorowany Maczkami Czekoladowymi oraz Ażurkami® Floral zachwyci smakiem i wyglądem.