Zakres szkolenia      
      Podczas tego szkolenia poznacie najnowsze trendy w łączeniu smaków i tekstur, modne wzory w dekorowaniu z wykorzystaniem dekoracji czekoladowych. Dowiecie się także o alternatywnych pomysłach na czekoladowe biszkopty i chrupiące spody. Pogłębicie wiedzę na temat wytwarzania nadzień owocowych i insertów. Dowiecie się jak tworzyć różnorodne ganasze oraz musy czekoladowe.
Oprócz tego odkryjecie specyficzne informacje dla każdej aplikacji:
TARTY
Poznacie Techniki wypieku i produkcji tart na zimno i tart pieczonych.
TORTY
Poznacie różnorodne techniki wykończenia tortów.
MONO – DESERY
Poznacie ich różnorodne kształty i formy oraz techniki wykończenia ciastek i deserów.
        
        Dla kogo?      
      To szkolenie dedykujemy profesjonalistom i pasjonatom cukiernictwa poszukującym nowatorskich rozwiązań i inspiracji. Dla tych, którzy chcą udoskonalić swój warsztat pracy w zakresie technik produkcji tart, tortów oraz mono - deserów, jak i sztuki łączenia smaków i tekstur. Dla tych, którzy szukają innowacyjnych receptur i kreatywności w dziedzinie dekoracji.
          
          Przykładowe kreacje wykonywane podczas szkolenia        
        Poniżej prezentujemy Państwu wyselekcjonowane pozycje wśród naszych kreacji. Zainspiruj się i zrób je z wykorzystaniem naszych produktów.
Zapewniamy
- W pełni wyposażone miejsce pracy oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.
 - Wysokiej jakości surowce i produkty wykorzystywane podczas szkolenia.
 - Wydrukowane receptury stanowiące praktyczny „przewodnik” podczas trwania szkolenia.
 - Dyplom ukończenia szkolenia.
 - Fartuch, który po zakończeniu szkolenia uczestnicy zabierają ze sobą.
 - Twórczą atmosferę, napoje oraz lunch.
 - Całodzienny Parking.
 - Poszkoleniowe wsparcie technologiczne.
 
Napisz do nas
            Wypełnij formularz, a odezwiemy się najszybciej
jak to możliwe.