Czekoladowe jajko wielkanocne

Oryginalny deser w kształcie wielkanocnego jajka doskonale sprawdza się w restauracji. Dacquoise, owoc calamansi i krem waniliowy fantazyjnie udekorowane czekoladowymi dekoracjami będą pięknie prezentować się na talerzu.

Zdjęcie

Użyte produkty i dekoracje

MARCHEWKA
MARCHEWKA
Kod 33716
FUNNY BUNNY
FUNNY BUNNY
Kod 33923
JAJKA BIAŁE
JAJKA BIAŁE
Kod 33852
PLUTON
PLUTON
Kod 331039

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Zapisz się na szkolenie

Tarty, torty i monoporcje

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
Tarty, torty i monoporcje