W ofercie produktów orzechowych Barima Artisanal znajdują się pasty orzechowe, pasty pralinowe, krokanty z migdałów, orzechów ziemnych i orzechów laskowych oraz prażona pistacja.

PASTY ORZECHOWE Produkty naturalne, zawierające 100% orzecha. Orzechy użyte do produkcji past pochodzą z rejonów, w których panują optymalne warunki klimatyczne dla ich uprawy. Są to kraje Półwyspu Arabskiego oraz Sycylia. Wysoki stopień selekcji surowców orzechowych, doskonały klimat dla ich uprawy, a przede wszystkim odpowiedni sposób uprażenia stworzyły produkt o doskonałej konsystencji, intensywnym kolorze, aromatycznym zapachu i zrównoważonym smaku.

PASTY PRALINOWE Naturalne, gotowe do użycia pasty pralinowe. Wytwarzane metodą rzemieślniczą według tradycyjnych receptur europejskich mistrzów cukiernictwa. Wykonane z wyselekcjonowanych, różnorodnych orzechów dają możliwość tworzenia bogatych kompozycji smakowych. Wysoka zawartość surowców orzechowych oraz różne wielkości opakowań pozwalają osiągnąć skuteczne, ekonomiczne rozwiązanie w produkcji.

WSKAZÓWKI:
  • zastosuj jako gotowe nadzienie do pralin oraz jako dodatek do ganaszy, kremów i musów czekoladowych
  • idealne jako dodatek do deserów
  • pasty doskonale komponują się z czekoladą Barima Artisanal
  • pyszne w połączeniu z Prażynkami Royal

PRAŻONA PISTACJA - produkt niesolony, wyprodukowany ze starannie wyselekcjonowanych orzechów pistacji, pochodzących z Iranu. Doskonale sprawdzi się do dekoracji tortów czy deserów.

KROKANTY o zawartości orzecha 50% wzbogacą dekoracje deserów i tortów, produkcję lodów, musów śmietankowych czy kremów maślanych. Pakowane próżniowo aby zapewnić bezpieczeństwo mikrobiologiczne.

Odkryj nasz katalog
Pobierz
Barima COOK-BOOK
Korzystając z formularza kontaktowego podajesz swoje dane osobowe. Informacje na temat świadczonych usług elektronicznych, zasad działania Serwisu oraz przetwarzania danych osobowych przez Administratora znajdują się w Regulaminie.