PRALINKI MIGDAŁ WIEDEŃSKI

PRALINKI MIGDAŁ WIEDEŃSKI

Migdał karmelizowany i mleczna czekolada to klasyka niebiańskiego, delikatnego smaku, doskonała jako dodatek do kawy.

ZdjęcieReceptura

Użyte produkty i dekoracje

CZEKOLADA MLECZNA 34%
CZEKOLADA MLECZNA 34%
Kod CHL35XXC3
Pobierz recepturę

RECEPTURA

PRALINA MIGDAŁ WIEDEŃSKI
Składniki:
120 gŚmietana 30%
240 gCzekolada mleczna 34% - BARIMA ARTISANAL (kod CHL35XXC3)
25 gPasta Migdał Wiedeński – DREIDOPPEL (kod 0242)
40 gMasło
Przygotowanie:

Zagotować śmietanę, wlać do czekolady i wymieszać. Ostudzić do 35°C, dodać pastę Migdał Wiedeński oraz miękkie masło i ponownie wymieszać.

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Ciemny tort z czekoladowymi motylami
Taniec motyli
Zdjęcie
Różowy bukiet
Różowy bukiet
Receptura Zdjęcie
Czekoladowe Tacos
Czekoladowe Tacos
Film Zdjęcie
Owsiane ciasteczka cz czekoladowymi dropsami
Ciasteczka owsiane
Receptura Zdjęcie

Zapisz się na szkolenie

Praliny i trufle

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
Szkolenie cukiernicze z produkcji pralin i trufli