ROYAL ROCHER

ROYAL ROCHER

Chrupiące i proste w wykonaniu Royal Rocher zaskakują swoim kształtem i teksturą.

ZdjęcieReceptura

Użyte produkty i dekoracje

CZEKOLADA BIAŁA 29%
CZEKOLADA BIAŁA 29%
Kod CHB28XXB3
CZEKOLADA MLECZNA 34%
CZEKOLADA MLECZNA 34%
Kod CHL35XXC3
CZEKOLADA DESEROWA 56%
CZEKOLADA DESEROWA 56%
Kod CHN56XX3
PRAŻYNKI ROYAL
PRAŻYNKI ROYAL
Kod 332451
Pobierz recepturę

RECEPTURA

ROYAL ROCHER
Składniki:
200 gCzekolada (biała, mleczna lub deserowa) – BARIMA ARTISANAL
100 gPrażynki Royal – BARIMA ARTISANAL (kod 332451)
Przygotowanie:

Roztopić czekoladę (32°C) lub użyć stemperowanej czekolady. Dosypać prażynki i delikatnie wymieszać do całkowitego otoczenia prażynek czekoladą. Podzielić na porcje, uformować i odstawić do zastygnięcia.

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Ciemny tort z czekoladowymi motylami
Taniec motyli
Zdjęcie
Różowy bukiet
Różowy bukiet
Receptura Zdjęcie
Czekoladowe Tacos
Czekoladowe Tacos
Film Zdjęcie
Owsiane ciasteczka cz czekoladowymi dropsami
Ciasteczka owsiane
Receptura Zdjęcie

Zapisz się na szkolenie

Praliny i trufle

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
Szkolenie cukiernicze z produkcji pralin i trufli