ZAMSZ W SPRAYU różowy - Zdjęcie 1
  • Kod towaru:
    AP0379RS
  • Opakowanie jednostkowe:
    250 ml
  • Rezultat zastosowania:
    EFEKT JEDWABISTEGO ZAMSZU NA POWIERZCHNI CIAST I TORTÓW
zastosowanie:
  • do pokrycia kolorową powłoką zamszową tortów, ciast i bankietówek bazujących na musach śmietanowych i kremach,
  • do stworzenia kolorowej powłoki zamszowej na tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną,
  • do uzyskania efektu zamszu na elementach czekoladowych (figury, dekoracje, tabliczki, praliny),
  • do uzyskania efektu zamszu na elementach z marcepana, masy cukrowej, czekolady plastycznej (kwiaty, figurki).
Sposób użycia:
  • wstrząsnąć energicznie przed użyciem przez około 20 sekund,
  • rozpylić na pożądaną powierzchnię z odległości 20-30 cm i pozostawić do wyschnięcia,
  • nanosić na zamrożoną ( -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu, albo na dobrze schłodzoną ( +2°C ) powierzchnię czekolady, marcepana lub masy cukrowej. 

Uwaga: ZAMSZ W SPRAYU NIE WYMAGA PODGRZEWANIA!