Petit Fours

Petit Fours

Petit Fours to must-have każdej restauracji. Foremka Karo z ganaszem, pomarańczowa żelka, trufle na bazie korpusów truflowych oraz pianka „marshmallow” to ciekawa i różnorodna kompozycja smaków oraz tekstur.

Zdjęcie

Użyte produkty i dekoracje

KAKAO EXTRA DARK
KAKAO EXTRA DARK
Kod 22/24GT781
LOCZKI
LOCZKI
Kod 331562
Square, dark chocolate cups
FOREMKA KARO
Kod 3392

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Ciemny tort z czekoladowymi motylami
Taniec motyli
Zdjęcie
Różowy bukiet
Różowy bukiet
Receptura Zdjęcie
Czekoladowe Tacos
Czekoladowe Tacos
Film Zdjęcie
Owsiane ciasteczka cz czekoladowymi dropsami
Ciasteczka owsiane
Receptura Zdjęcie

Zapisz się na szkolenie

Desery w gastronomii

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
DESER GRILLAGE Z ROKITNIKIEM Szkolenie desery w gastronomii