TRUFLE CHRUPIĄCA PRALINA

TRUFLE CHRUPIĄCA PRALINA

Trufla chrupiąca pralina to klasyczne połączenie głębokiego i delikatnego smaku czekolady mlecznej z prażynkami.

ZdjęcieReceptura

Użyte produkty i dekoracje

TŁUSZCZ KAKAOWY
TŁUSZCZ KAKAOWY
Kod 2371
CZEKOLADA MLECZNA 34%
CZEKOLADA MLECZNA 34%
Kod CHL35XXC3
PRAŻYNKI ROYAL
PRAŻYNKI ROYAL
Kod 332451
Pobierz recepturę

RECEPTURA

TRUFLA CHRUPIĄCA PRALINA
Składniki:
45 gMasło kakaowe – BARIMA ARTISANAL (kod 2371)
25 gCzekolada mleczna 34% - BARIMA ARTISANAL (kod CHL35XXC3)
300 gPasta pralinowa 60% - BARIMA ARTISANAL (kod 6142)
50 gPrażynki Royal – BARIMA ARTISANAL (kod 332451)
Przygotowanie:

Roztopić czekoladę z masłem kakaowym (32°C), dodać do pasty pralinowej i dokładnie wymieszać. Na końcu dodać drobno pokruszone prażynki. Użyć jako nadzienia do korpusów truflowych z czekolady mlecznej – BARBARA DECOR (kod 1031), a następnie oblać czekoladą mleczną 34% - BARIMA ARTISANAL (kod CHL35XXC3).

Podobne kreacje

Zobacz zdjęcia, receptury i filmy o podobnej tematyce. Zainspiruj się i wykonaj je w swojej pracowni.

Jesienna Impresja
Jesienna Impresja
Receptura Zdjęcie
Spadające liście
Spadające liście
Receptura Zdjęcie
Tort Paleo
Tort Paleo
Film Receptura Zdjęcie
Czekoladowa Harmonia
Czekoladowa Harmonia
Film Receptura Zdjęcie
Monoporcje Paleo
Monoporcje Paleo
Zdjęcie

Zapisz się na szkolenie

Praliny i trufle

Ana Florencia Davila - Pastry Chef Barbara Luijckx Ana Florencia Davila
Michał Świerad - Pastry Chef Barbara Luijckx Michał Świerad
Szkolenie cukiernicze z produkcji pralin i trufli